Konu: Helper adodu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2010, 12:42   #1
AkReP
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Helper adodu

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
menu nicklist {

Helper Modu

.Sıkca Sorulan S.
  ..
Kanal Linkleme:/say  $+ $$$+  : /cs set #kanalınız mlock +lL 1 #yönlendirilecekanal

..Kanal linki ayırma:/say  $+ $$$+  : /cs set #kanalınız mlock -lL 

..nick kaydetme:/say  $+ $$$+  : /ns register şifreniz emailadresiniz

.-
  .
Soru Cevap :/msg #  $$1  : $$?="Usere Yardımcı olacağun Komut Nedir ? " | /msg # Başka Sorunuz var mı  $$1  ? Yoksa Lütfen ; /Part #  Yazınız.

.-
  .
Komutlar

..ChanServ YardIm 

...SIk KullanIlan Komutlar 

....KayIt Et:/say  $+ $$$+  : /Cs Register #Kanal Şifre AçIklamanIz | /say Başka Sorununuz Var mI ? 

....Şifre TanIt:/say  $+ $$$+  : /cs identify #Kanal Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Topic At:/say  $+ $$$+  : /cs Topic #Kanal Topiciniz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....İnfo Çek:/say  $+ $$$+  : /cs info #Kanal | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Dropla Düşür:/say  $+ $$$+  : /cs Drop #Kanal Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....İnvite:/say  $+ $$$+  : /cs invite #Kanal Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Unban:/say  $+ $$$+  : /cs unban #Kanal Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

...-
  ...
Access AyarlarI 

....Ekle:/say  $+ $$$+  : /cs Access #Kanal Add Nick Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Sil:/say  $+ $$$+  : /cs Access #Kanal Del Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Tümünü Sil:/say  $+ $$$+  : /cs Access #Kanal Del 1-999 | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Listele:/say  $+ $$$+  : /cs Access #Kanal List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Status:/say  $+ $$$+  : /cs Status #Kanal Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

...-
  ...
Set AyarlarI 

....Şifre Değiştirme:/say  $+ $$$+  : /cs Set #Kanal Password YeniŞifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Founder Değiştirme:/say  $+ $$$+  : /cs Set #Kanal Founder Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....AçIklama Değiştirme:/say  $+ $$$+  : /cs Set #Kanal Desc AçIklamanIz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....E-mail Değiştirme:/say  $+ $$$+  : /cs Set #Kanal Email YeniEmail | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....URL Değiştirme:/say  $+ $$$+  : /cs Set #Kanal URL WebSitesi | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Giriş MesajI:/say  $+ $$$+  : /cs Set #Kanal EntryMsg MesajInIz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 

....Acc'siz Giremez:/say  $+ $$1 $+  : /cs Set #Kanal Restricted On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Gizleme:/say  $+ $$1 $+  : /cs Set #Kanal Private On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Topic HatIrlatma:/say  $+ $$1 $+  : /cs Set #Kanal KeepTopic On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Topic Kilit:/say  $+ $$1 $+  : /cs Set #Kanal TopicLock On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....KIsItlI Op:/say  $+ $$1 $+  : /cs Set #Kanal SecureOps On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....İlk Giren Op:/say  $+ $$1 $+  : /cs Set #Kanal LeaveOps On | /sayYardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Güvenlik:/say  $+ $$1 $+  : /cs Set #Kanal Secure On | /sayYardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Linkleme:/say  $+ $$1 $+  : /cs Set #Kanal mLock +lL 1 #YonlenecekKanal | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Memo Seviyesi:/say  $+ $$1 $+  : /cs Set #Kanal Memo Level | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...-
  ...Levels AyarlarI 
  ....Her Giren Op:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set AutoOp 0 ( Eski Haline Getirmek İçin ise /cs Levels #Kanal Set AutoOp 50 YazInIz ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Her Giren HaLfOp:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set AutoHalfOp 0 ( Eski Haline Getirmek İçin ise /cs Levels #Kanal Set AutoHaLfOp 40 YazInIz ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Her Giren Voice:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set AutoVoice 0 ( Eski Haline Getirmek İçin ise /cs Levels #Kanal Set AutoVoice 30 YazInIz ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Op-Deop Seviyesi:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set OpDeop Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Ban Seviyesi:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set Ban Seviye | /say YardIm EdebiLecegim Baska Bir Konu var mi ? 
  ....Unban Seviyesi:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set Unban Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Access Listeleme:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set Acc-List Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Access Değiştirme:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set Acc-Change Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....İnvite Seviyesi:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set invite Seviye | /say YardIm Edebileceğim Baika Bir Konu var mI ? 
  ....Akick Seviyesi:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set Akick Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Clear Seviyesi:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set Clear Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Topic Seviyesi :/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Set Topic Seviye | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Level Listesi:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...- 
  ...Disable AyarlarI 
  ....Op İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis AutoOp | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....HalfOp İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis AutoHalfOp | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Voice İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis AutoVoice | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Protect İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis AutoProtect | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Set İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis Set | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Access Değiştirme İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis Acc-Change | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Access List İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis Acc-List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Clear İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis Clear | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Akick İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis Akick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Topic İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis Topic | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Ban İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis Ban | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Unban İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis Unban | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....İnvite İptal:/say  $+ $$1 $+  : /cs Levels #Kanal Dis invite | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...-
  ...Clear AyarlarI 
  ....OplarI Al:/say  $+ $$1 $+  : /cs Clear #Kanal Ops | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....HalfOplarI Al:/say  $+ $$1 $+  : /cs Clear #Kanal HalfOps | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Voiceleri Al:/say  $+ $$1 $+  : /cs Clear #Kanal Voices | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....BanlarI Temizle:/say  $+ $$1 $+  : /cs Clear #Kanal Bans | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Userleri Temizle:/say  $+ $$1 $+  : /cs Clear #Kanal Users | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....ModlarI SIfIrla:/say  $+ $$1 $+  : /cs Clear #Kanal Modes | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...-
  ...Akick AyarlarI 
  ....Ekle:/say  $+ $$1 $+  : /cs Akick #Kanal Add Nick*!*@* (İsterseniz Sebep) IP Adresinden Almak İçin İse /cs Akick #Kanal Add *!*@IP Örneğin : *!*@127.0.0.1 ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Sil:/say  $+ $$1 $+  : /cs Akick #Kanal Del Nick*!*@* | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Tümünü Sil:/say  $+ $$1 $+  : /cs Akick #Kanal Del 1-50 | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Listele:/say  $+ $$1 $+  : /cs Akick #Kanal List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Kim Akick AtmIş:/say  $+ $$1 $+  : /cs Akick #Kanal view | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ....Kaç Akick Var:/say  $+ $$1 $+  : /cs Akick #Kanal Enforce | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ..- 
  ..NickServ YardIm 
  ...KayIt Et:/say  $+ $$1 $+  : /ns Register Şifre E-mail 4NOT» Nickinizi KayIt Ederken Gerçek Eposta Adresinizi YazInIz. Aksi Taktirde Nickinizin KaydI Tamamlanmaz.. | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...İdentify Et:/say  $+ $$1 $+  : /ns identify Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...Şifre Değiştir:/say  $+ $$1 $+  : /ns Set Password YeniŞifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...İnfo Çek:/say  $+ $$1 $+  : /ns info Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...Greet MsjI:/say  $+ $$1 $+  : /ns set Greet Msj | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...Mail Değiştir:/say  $+ $$1 $+  : /ns Set Email YeniEmail | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...URL Değiştir:/say  $+ $$1 $+  : /ns Set URL WebSite | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...Quit Gizleme:/say  $+ $$1 $+  : /ns Set Hide Quit On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...Email Gizleme:/say  $+ $$1 $+  : /ns Set Hide Email On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...Ghost:/say  $+ $$1 $+  : /ns Ghost Nick Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...Release:/say  $+ $$1 $+  : /ns Release Nick Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...İdentify Zaman Aktif:/say  $+ $$1 $+  : /ns Set Kill On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...Güvenlik:/say  $+ $$1 $+  : /ns Set Secure On | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  ...Saat TabanI:/say  $+ $$1 $+  : /ns Set Timezone +?? ( Örneğin : Timezone +2:40 ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI ? 
  .../Nick'
siz Nick Değişme:/say  $+ $$$+  : /Quote Nick YeniNick ya da /Raw Nick YeniNick | /say YardIm Edebileceğim Baika Bir Konu var mI 
  ...
Dropla Düşür:/say  $+ $$$+  : /ns Drop Şifre | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Bilgi KIsmInI Ekleme:/say  $+ $$$+  : /ns Set info Bilginiz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ..- 
  ..
MemoServ YardIm 

...Listele:/say  $+ $$$+  : /ms List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Oku:/say  $+ $$$+  : /ms Read MemoNumarasI | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Sil:/say  $+ $$$+  : /ms Del MemoNumarasI | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Gönder:/say  $+ $$$+  : /ms Send Nick MesajInIz | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Almamak İçin:/say  $+ $$$+  : /ms Set Limit 0 Tekrar Alabilmek İçin ise /ms Set Limit 20 YazInIz ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Geri Al:/say  $+ $$$+  : /ms Undel MemoNumarasI | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Yönlendir:/say  $+ $$$+  : /ms Forward Nick MemoNumarasI | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Tümünü Sil:/say  $+ $$$+  : /ms Purge | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ..- 
  ..List 
ve Whois YardIm 

...Normal Kanal List:/say  $+ $$$+  : /List | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Rakama Göre List:/say  $+ $$$+  : /List -min ? -max ? ( Örneğin : /List -min 5 -max 50 [min En Az max En Çok] ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Harfe Göre List:/say  $+ $$$+  : /List ? ( Örneğin : /List "a" ile Başlayan KanallarI Listeler) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Normal Whois:/say  $+ $$$+  : /Whois Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Whowas:/say  $+ $$$+  : /Whowas Nick | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ...
Çoklu Whois:/say  $+ $$$+  : /Whois Nick1,Nick2,Nick3 Örneğin : /whois Ahmet,Mehmet,Saffet İstediğiniz Kadar Nick Yazabilirsiniz.. ) | /say YardIm Edebileceğim Başka Bir Konu var mI 
  ..-
  ..
User-Mode 

...d:/say $d Kanalda yazilan mesajlari gormeyi engeller
  ...
g:/say $g GlobOps ve LocOps mesajlarini gormeyi saglar
  ...
h:/say $h Nickin yardIm verme yetkisinin oldugunu belirtir
  ...
i:/say $i Kullaniciya network tarafindan verilir kanal disindan normal bir user /names #kanal komutunu kullanirsa +i modeli bir kullaniciyi goremez 

...q:/say $q Sadece servisler tarafindan kanaldan atilabilirsiniz. (Yoneticiler icin.) 
  ...
r:/say $r Kullanici NickServ'e nickini tanittigi zaman network tarafindan verilir 
  ...s:/say $1 : s Sunucu mesajlarini gormenizi saglar. 
  ...t:/say $1 : t /Vhost komutunu kullandiginizi belirtir. 
  ...v:/say $1 : v +v <rumuz> = +m Kanallarda konusulmasInI sağlar. 
  ...w:/say $1 : w Wallop mesajlarini gormenizi saglar. 
  ...x:/say $1 : x Baglanti adresinizi gizler. 
  ...z:/say $1 : z Kullanicinin Guvenli Baglanti (SSL) kullandigini belirtir. 
  ...B:/say $1 : B Kullanicin bot oldugunu belirtir. 
  ...G:/say $1 : G Kufurlu kelimeleri göstermez. 
  ...H:/say $1 : H /who ve /whois ciktisindan IRCop oldugunuzu gizler. 
  ...R:/say $1 : R Kullanici egerki bu modeyi alirsa ozeline sadece kayitli nickler gelebilir. 
  ...S:/say $1 : S Servisler icin koruma kipi. 
  ...T:/say $1 : T CTCPs Komutlarinin size gonderilmesini engeller. 
  ...V:/say $1 : V Kullanicinin WebTV kullandigini belirtir. 
  ...W:/say $1 : W Size /whois cekenin belirtilmesini saglar. (Yoneticiler icin.) 
  ..- 
  ..Kanal-Mode
  ...b:/say $1 : b Kullaniciyi kanaldan uzaklastirmak icin kullanilir. 
  ...c:/say $1 : c Kanalinizda renkli yazi yazamazlar ancak oplar renkli yazabilir. 
  ...e:/say $1 : e Ban korumasidir +e verdiginiz nick veya ip adresine ban atilsa bile kullanici tekrar kanala girebilir 
  ...f:/say $1 : f Kanalinizdaki flood limitini belirler ornek olarak /mode #kanaliniz +f 3:5 32 saniye icinde 5. satirdan sonrasi kanala ulasmaz 
  ...i:/say $1 : i Kanali davetsel konuma getirir. 
  ...k:/say $1 : k Kanala key anahtar koyar. 
  ...l:/say $1 : l Kanaliniza limit koyar. 
  ...m:/say $1 : m Kanalinizda sadece operatorler ve voiceler konusabilir. 
  ...n:/say $1 : n Kanala disaridan mesaj veya notice atilmasini onler. 
  ...p:/say $1 : p Kanalinizi ozel kanal yapar ve /list komutunda cikmaz. 
  ...r:/say $1 : r Kayitli bir kanal. (Sadece servisler tarafindan kullanilabilir.) 
  ...s:/say $1 : s Kanali ozel yapar /whois komutunda cikmaz. 
  ...t:/say $1 : t Topici sadece oplar degistirebilir. 
  ...z:/say $1 : z Kanala sadece Guvenli BağlantI ( SSL) kullanIcIlarInIn girebilmelerini sağlar. 
  ...A:/say $1 : A Kanala sadece Sunucu ve Ağ Yöneticileri girebilir. (Sunucu Yoneticileri için) 
  ...C:/say $1 : C Kanala gönderilen CTCP mesajlarInI engeller 
  ...G:/say $1 : G Reklam icerik'
li sözcükler karşI tarafa gitmez 

...M:/say $M Şifresiz nickLerin Kanalda KOnusamamasini sağlar 

...K:/say $/knock komutunun kullanIlmasInI engeller
  ...
L:/say $L Kanal Link Modesidir
  ...
N:/say $N Kanal içinde nick değişimini yasaklar 

...O:/say $O Kanala sadece IRCoplarIn girebileceğini belirtir
  ...
Q:/say $Q KullanIcIlar kanaldan sadece Servisler tarafIndan atIlabilir
  ...
R:/say $R Kanaliniza sadece kayitli nickler girebilir 

...S:/say $S Kanala gelen renkli mesajlarIn asil renge çevrilmesini sağlar
  ...
T:/say $T Notice KorumasI için kullanIlan mode 

...V:/say $/invite komutunun kullanIlmasInI engeller 

...U:/say $"Auditorium". /NAMES ve /WHO komutlarInda sadece operatör gösterimini sağlar 

Bu codeyi Alt+R yapıp remoteye eklemek değilde dosyadan okutmalı yapabilirmisiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan