Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2010, 18:55   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arpacık Soğanlı Yahni




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler:

*
200 g arpacik sogan (kabuklari soyulmus)
*
500 g kusbasi et
*
3 dis sarmisak (kabuklari soyulmus)
*
1/2 c.b. sirke
*
2 y.k. tereyagi (veya zeytinyagi)
*
1,5 - 2 s.b. sicak su
*
1'er c.k. tarcin, yenibahar, kimyon
Yapilisi:
1.
Tencereye yagi alip eritin, etleri tencereye alip saldigi suyunu cekene kadar kavurun. Sogan ve sarmisaklari da tencereye ekleyip pembelesinceye kadar kavurmaya devam edin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2.
Baharatlari ve sirkeyi ekleyip bir sure daha kavurun. Suyunu koyup cok kisik ateste, tenceredeki su biraz katilasip sos kivamina gelinceye kadar pisirin. Sicakken pilav ile birlikte servis yapin. Afiyet olsun!

4 kisilik
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver