Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2010, 17:25   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fasulye Turşusu Kavurması




Malzemeler

* 1 kaşık tereyağı
* 2 tabak fasulye turşusu
* 2 adet orta boy soğan
* 1-2 kaşık sıvı yağ



Yapılışı

Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır. Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır. Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır ateşin altı kısılarak tavanın kapağı kapatılır ve beşon dakika pişmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver