1-Script hakkındaki özellik açıklamaları
Radyo mp3 çalar korumalar away add-on özel kabul sistemi nick identify sistemi not defteri baglantı add-on'u
özel açma/kapama(pratik)
kötü söz uyarı(açma kapama)
oper menüleri
2- Scriptin version'u hakkında bilgi mIRC V6.2 ( %100 Tükçe ) 3- Script'in yapımcısı hakkında kişisel bilgiler Yapımcı = aLLStaR Yaş = 23 Şehir = İSTANBUL İletişim =
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
4- Script'in Tarandığı virüs programları avast , nod32 , kaspersky 5- Script'in kanal , status , özel ekran görüntüleri Mirc ScRipT İLk GiRiŞ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ana GöRünTÜ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Oper mEnü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öZeL Kabul SiSTeMi EkraN GörünTüsü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KısaCa Diğer ÖzellikLer
scriptin sade olmasınza özellikle dikkat ettim
özel açkapa gibi basit pratik sonra nicklist ve channel kısmını özenerek oluşturdum ve bunlara userlerin erişemiyeceği oper menüleri yerleştirdim çok farklı bişi ortaya çıktı ve bide en önemlisi script kullanan kişinin scriptymiş gibi oolmasını sağlamaya çalıştım güzel bi çalışma sonuçta denemek lazım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) eleştirilere ve önerilere açığız ... bunun içöinde tşkler
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ayrıca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sitesinden indirebilirsiniz.
----------
moonman isimli bir üye aynalive script adı altında bir konu açmıştır kendisi arkadaşımızdır ama eksik açmış...