Cevap: Sitemin google Infosu Silindi Yorumlarınızı BEklıyorum.
Dostum simdi sana ozaman su sekilde sorayim sen bu siteyi alaksiz bloglara ekledinmi daha onceden ? bir cok bloga ekleyerek siteye asiri baclink almanda bunlara faktordur mesela bir blogun bir cok sayfasina eklemen ve bu blogdan link alip sonra bu linklerinin zararli link konumuna gecmeside infonun silinmesine neden olur. Aslinda Bir sitenin infosunun silinemsine en buyuk faktırde blog'dur, bu google forumda'da baariz sekilde yoneticiler tarafindna yazilmistir. gereksiz link eklemek post kasmak blogda cok kotu sonuclar doguruyor bunlarin en buyuk sorunlarindan biriside sitelerin infosunun silinmesi olarak goruyorum. dedigim gibi ezbere yazmayi sevmem denemeler yaptim ve bu denemeler sonucunda eski veya arti yonleri ile damarsohbet.com da neler oldugunu gordum. simdi senin yapman gereken ufakta olsa farkli titlelerde link al ayni kategorideki sitelerden birinden sohbet digerinden chat bir digerinden sohbet odalari gibi linkler al ve bu aldigin linkler sitenden kendine verdigin linklerle esit olsun yani kendi sitendende bu sekilde kendine link cikar. sitenin hizmet amacini iyi sekilde belirtmende daha etkili olucaktir kendine verdigin link ile birbirini tamamlamasi ve icerigindeki guncel konular sitenin duzgun ve akiskan bir durumda oldugunu gosterip yeniden degerlendirme istegi ile sonuca kisa zamanda varmani saglayacaktir. mail yardimi ilede sana gerekli aciklamayi yapabilirim yollarsan mailini. Kolay Gelsin. |