Cevap: Google sapıttı
Evet Uzun Zamandir Saglikli Sekilde Google Aramalarina Bakamiyordum ve Baktigim Kadariyla Alakasiz Siteler Google'de ilk sayfalarda yer almaya baslamis buda cok ilginc bir durum. tabii site sahiplerininde hevesini kiran bir duruminsanlarin okadar calismasi icerik girmesi guncellemesi vs vs yapmasi sonucunda alakasiz sitelerin ilk siraya gelmesi insanlarin hevesini kircak duruma getiriyor. suan kendi sitelerime baktigimda guzel konumlarda bir cok sitem kendi aramalarinda ilk 2 ve 1. sirada tabi bundna oncede cetsohbet.com ve sohbetara.com da sohbet aramasinda ilk sayfadaydi hatta sohbetara.com 2. sira cetsohbet.com 4. siradaydi ve birden 6. - 7. sayfalara kadar gittiler. googlenin yeni sistemini cozmek lazim diye dusunuyorum, cunki sohbetara.com ve cetsohbet.com sohbet aramasinda en eski sitelerden ve yeni cezadan cikip ilk 3. sayfadan baslayan sitelerden idi suan ise 6 - 7. sayfalardalar ilk sayfadan o sayfalara gitmesi ilginc asiri yuklenmede olabilir bunun gibi bir cok sitede benim sitelerim gibi arkaya gitti suan ise soyle.net kendi yerinde kalici oldu sadece iyi bir cozumleme yapilmasi gerektigini dusunuyorum google'yi iyi takip etmek lazim. kimsenin yeri garanti degil hic bir aramada suan onu goruyorum. Umarim herkez icin hayirlisi olur ve istedikleri siralamaya bir an once kavusurlar. |