|
AyazGeceLer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bu ve buna benzer Programlar Mevcuttur Piyasa Pek Kimsede oLmadiqi IcIn Tek Tek Kisilerde Bulunuyor Eger Sohbet Bolumunuze ßirisi Siteden Giriyorsa O kiside Girer Buna Emin oLun Sifreniz Fark Etmez . Botları Sokmasıda Mirc Kodları Uzerine Yazilmis olan Bir Addon . Tek Lazim olan Saglam Proxy Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neyse Kolay Gelsin
|
Ben zaten tek yöntem bu demiyorum..
Fakat bi düşünün, Hadi ben iyi niyetliyim, isim vermiyim, önceden biraz bişey bilip de ben ustayım diyen ne lamerlar gördük.. Botlar yapıldı, sistemler aşılmaya çalışıldı vs.vs.
Bu sistemi bi lamer çözse, Yaptığım gibi PHP olarak sunsa, veya program olarak.. (Hani bilgili lamerlar var biliyorsunuzdur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
Neden eschat'in alması gereken 20 30 snlik bir önlem için, global bir algoritma yazılsın ki bu şifreyi çözmek için ? e o zaman socket botu yap, direk settings.txt yi okuttur, şifre girmeden otomatik giriş yaptır ?
|
AyazGeceLer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bana iLk BoyLe ßir Programın oLduqunu Soyleyen Bir Arkadas Sky-Dancer'in Yazdiqini ve Crack'ide olduqunu Soylemisti Programı Bakmak Icın Istemistik Vermedi Belli Kisilerde olduqunu Soyledi Bizde Arastırdık Is Inada Binince Baska Bir Program bulduk buna Benzer Oda Ayni Islevi Goruyor Hatta Daha Fazla Isler ..
Artık Programın Engellenmesi olduqunu Soyledi Bize Bunu Soyleyen Arkadasım X kisi .
Cevabi Sky-Dancer 'da O Var Diyorsa Vardir Yada Addonun Engellenme DalgaDumeni Var Dedi ikisinden biri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ikiside bende mevcut zaten ama Gereksiz Isler heLede Gereksiz Kisilerin eline Gecince Kotu Sonuclar Doguruyor . Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
piyasada çok fazla mevcut bu dediğiniz program, hatta ben kendime 2 3 adet farklı veriyonunu yazmıştım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gösterdiğim ilk şey, farklı bir versiyonu idi..
Engellemesi konusunda; engellemesi, standart olarak yok. Ancak şifreyi uzun girersiniz arkadaşların dediği gibi.. mirc botlar giremez.. ama socket botlar girer yine..
|
pesimistyoung Nickli Üyeden Alıntı
Sky-Dancer Hocam eyw guzeL bir sistem yapmissin tesekkurlerde bu lamerlere kaptigi zaman ortaya Hic guzel bir goruntu gorunmuyor cunku ? yani ustalarim 5 yada 10 senelık emeklerine Hainlik yapiyorlar millete Gina getiriyorlar. Keske bole bisey yapmasadiniz Yada yapiorsaniz onlemi nasıl alinir solesedeniz
Ve ozellikle Benim sunucuya 5 tane Lamerin eline gecmis prgm Gece Gunduz saldiri. Cok yanlisdir. emeklere Hainlikdir..
Sozum agir degildir. oLmus seylerdir.
neyse Cok soze gerek Yok Soz oldugu yerde Sozdur kelimede degildir.
Kolay geLsn...
|
Ben bu mantığı güvenmediğim kimseye söylemedim.. Fakat benim gibi yapmayan çok kişi var bu mantığı bilip de.. (sözüm meclisten TAMAMEN dışarıdır..)
iyi Çalışmalar..