|
alphae Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
sonucta sky hoca 169 bitlik bir sifre olustulsa bu durumda saldirinin önune gece biliniyor yani trojen sc5 litmus vs bir ck saldiri clone benzeri uygulamalari durdurtuyor 169 sifreyi encode etmeden bile seting.txt koysak yinede mirc kimse baglanamicaktir bunu biliyoruz sonuc itibariyle
10 hane sifre koyanlar saldiri alir sifreyi bulurlar saldirlar ama 169 rakamli bir sifre koyarsa acik kaynak olsa bile saldiri almazi cok zor mirc en fazla 69 karekter sifreyi destekliyor dimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. e yani aciklamiasin sifreyi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bende
169 rakami aciklayim dedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. milet 169 sifre koyun sorun yasamicaksiniz sock bot kimse ugrasmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sonuc nedir saldirinin önune her turlu gece biliyorsunuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yani eschat cr flax hic fark etmiyo normal cr aplete bile bu 169 sifreyi uygulaya biliyorsunuz ben denedim sonuc aldim deneme irc kurmustum gecmiste saldirilarin önune nasil gece biliriz vs
ve kötü identler kötu nickler vs Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sistemi cözduk anlicaginiz bir sekilde
s-!* s1* s_* Z-i* örnekler adworsa yada ident yada nick lerde uygulayin sonucu görceksiniz bir kac örnekti genelde butun kufurlerin birlestigi yer tek kelimedir örnek annani af edersiniz s... die gider dimi arkadaslar s... genelde taktikler beli s-i- yada S1k die gider örnekler s i k s k die benzeri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. calismalar devam ediyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bi dll ile aşılır o limit :P:P
iyi Çalışmalar..