100 YTL'de olsa içilmeye devam edilecektir. Eskinin kiloyla alınan tütünler dönemleri geri başlayacak.
Asıl komik olan zamdan ziyade, hükümet tutumudur. Hepsinin dilinde
CAYDIRICILIK var. Neymiş efendim, fiyatlar yüksek olacakmış; kimse içmeyecekmiş. Acaba Elektrik-Doğazlgaz-Akarkayıta yapılan %20-30 'luk zamlarda caydırıcı özellikmi taşıyor. -)
Son sözde sigara kullanmayanlara. Bu tıpkı benim gibi Ankara'da yaşıyan birisinin İstanbul'daki kö
prü zamlarını %1000 arttırsınlar, açığı kapatsınlar demesine benzer. Ben diyor muyum ? Tam tersi, o konuda da sövüyorum.. "İşin zarar kısmındayız" savunması da hikayedir. Eşek kadar insanlar, herkes faydasını zararını biliyor. Size ne milletin 3 kuruşluk keyfinden diyecesim var ama sağ olsunlar onuda 3000 kuruşluk yaptılar.
Neyse bu zamlarla artık sıcak para girişini arttırıp, geçmişte yapılan suyun bile olmadığı yerlere çamaşır-bulaşık makinesini peşkeş çekmekten öte; suyun bile geçmediği yerlere koca koca barajlar yaparlar.
Ahh ah.. Nerde Kenan Paşa gibi bir yiğit. Yumuruğu masaya koyup "Ne oluyor lan!" desin.Neyse, Erdoğan deyince cinlerim tepeme çıkıyor. Sabaha kadar yazarda yazarım..