Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2010, 14:59   #3
Firat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : Şafak

beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sıradaki röportajımızı , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & irc.ayna.org network admini ŞAFAK ile yapıyoruz..

Beston: herkezin bildiği gibi ayna.org intel script ile desteklenen bir sohbet sunucusu ve sunuyu yöneten kişiler , intel & eroin olarak bilinir son yönetim firat arkadaşımızdaydı ve firat arkadaşımızın IRC i bırakmasıyla ayna.org yönetimi intel & eroin tarafından tekrar geri aldındı. Şuanda ayna.org Yönetimi intel & eroin tarafındanmı yönetiliyor.?

$ a f a K: domain sahibi intel ve eroin'dir. kendilerinin zamanı olmadıkları icin ve artık bazı şeyleri yaşayıp doymuş insanlar. ikisininde ilgilenmesi gereken işleri var real'de ve dolayısıylada IRC artık pek bi zamanları kalmıyor. ayna.org'da şuan tek yetkili kişi benimdir. intel ve eroin dişardan desteklerini esirgemiyorlar sagolsunlar.

$ a f a K: Firat arkadamışımız konusunda fazla konuşmak istemiyorum çünkü 1 yıl kadar sunucuya vermiş olduğu emek var.

Beston: intel & eroin ayna.org size karşılıksızmı verdiler yoksa siz belli bir ücret karşılığımı sunucuyu kiraladınız..

$ a f a K: sunucunun giderleri bana ait ayna.org'nin servisleri sirvnet oldugu icin yıllık gideri oldukca fazla ve bu giderleri bana aittir.

Beston: bende şimdi yönetim ve servislerden help kanalına ayna.org yönetim hakkında bilgi vermenizi istiyecektim..
Beston: neden sirvnet kullanıyorsunuzki ? şuanda bir çok sohbet aği unreale geçti siz geçmeyi düşünmüyormusunuz..?

$ a f a K: ayna.org kullanıcıları yıllardır bu servislere alısmıs benimsemiş ve ayna.org yi diger sunuculardan ayrı kılan bir diger özelliğide budur o yüzden servisleri değişmeyi düşünmüyoruz

$ a f a K: yönetim olarak canavar (bilal) abiyi bilirsiniz Sunucu firata geçtiğinde IRC hayatına son vermeye karar vermişti

Beston: evet bilal abiyi tanırım kendisi sevdiğim bir abimdir.

$ a f a K: herkezin sevdigi saydıgı bir insandir. gerek kişilik olsun gerekse karakter bakımında her şeyiyle 4/4 luk bir insandir diyebilirim

Beston: sunucu firata geçince neden bırakma kararı aldıki fıratla arasında bir sorunmu vardı yoksa kendisine bir haksızlıkmı yapıldı?

$ a f a K: aslında sunucu firata geçmeden önce birakmıstı daha sonra yönetim firata gecince tamamen irc'den kopmuştu firattan önce yönetimle bir sorun yaşadımı yasamadımı bilmiyorum açikcasi bence bu soruya en iyi kendisi yanıt verebilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Beston:

$ a f a K: firat yönetimi birakıp ve sunucu intel ve eroin'e geçince eroin (alper) ile irtibata geçip sunucuyu devralmak istediğimi ilettim oda sağolsun herhangi bir şart ve koşul sunmadan verdi. ilk aklımdaki isimde canavar idi

Sunucuya vermiş olduğum emekler karşısında birgün sunucuya girdiğimde nickimin düşürülmesi, bunu sorduğumda küfür ile zline yemem benim verdiğim emeklere ne kadar değer verildiğini gösteriyor.

İsterdim ki iyi bir yönetim ile yönetilsin ayna.org ancak egolarından arınamamış ve çok fazla amatörce davranışlarda bulunan bir owner tarafından yönetiliyor. Bu duruma karşı olduğumu da buradan herkesin bilmesi daha iyi olacaktır.

Owner tarafından yanlış verilmiş bir bilgiyi de ayna.org geçmişime ve bilgime dayanarak düzeltmiş olayım ;

Ayna.org zaten unreal versionu kullanmaktadır. Sirvnet'in sunucu versionu ile alakası yoktur. Sirv bir servicestir. En önemlisi de bir servisin sirv veya ircservices olmasının sunucu giderleri açısından herhangi bir farkı yoktur.

Umarım bana herhangi bir cevap hakkı tanıyacak bir yorumda bulunmazsınız, yazmak istemiyorum çünkü.

Güzel röportaj serinin devamını dilerim beston.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet