|
By_Xcz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba arkadaşlar benim elimde şöle bi kod var. PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
set botnick adminnick bind join - * karsilama proc karsilama { nick uhost hand chan } { global botnick if {$nick==$botnick} { putquick "PRIVMSG $chan : 4«« S12unucu 4S12ahibi 1- 4R12oot 4A12dministrator4 »» " putquick "PRIVMSG $chan :12By4:12nick 12Şu anda 4$chan 12Kanalına Giriş Yaptı4." putquick "PRIVMSG $chan :12Oneri istek ve şikayetlerinizi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. " putquick "PRIVMSG $chan :4Mail12&4Msn 12adresine iletebilirsiniz4." putquick "PRIVMSG $chan :12Hoş sohbetler dileriz4." } }
Ben kanala join değil de Sunucuya bağlandım da girdim kanallara iletilmesini istiyorum.Ve mümkünde ftp üzerinden bi yazıyla birlikte ses çalmasını istiyorum. ßile arkadaşlar yardımlarını bekliyorum.Tşk'ler. |
Anladigim kadariyla; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
# Nickini yaz.
set sahip(nick) "Nickiniz"
# Karsilama mesajinda ki iletisim e-mail adresi.
set sahip(mail) "
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"
# Global mesaj.
set sahip(gmesaj) "Sunucu sahibi (Root administrator) $sahip(nick) su anda online."
###################
# Elleme CISS! :d #
###################
bind raw * notice dikkatsahip:baglandi
proc dikkatsahip:baglandi {from keyword text} {
global botnick sahip
if {[string match -nocase "*client connecting*" $text]} {
set nick [lindex $text 9]
if {[string match -nocase $sahip(nick) $nick]} {
putquick "os global $sahip(gmesaj)"
return 0
}
}
}
bind join - * dikkatsahip:karsila
proc dikkatsahip:karsila {nick uhost hand chan} {
global botnick sahip
if {$nick == $sahip(nick)} {
putquick "PRIVMSG $chan :Sunucu sahibi (Root Administrator)"
putquick "PRIVMSG $chan :$sahip(nick) su anda $chan kanalina giris yapti."
putquick "PRIVMSG $chan :Dilek, oneri ve sikayetlerinizi: $sahip(mail)"
putquick "PRIVMSG $chan :E-mail & MSN adresine iletebilirsiniz."
putquick "PRIVMSG $chan :Keyifli sohbetler dileriz."
}
}
Dipnot: Botun sunucuya giris ve cikis noticelerini gormesi gerekir, ayrica kanalda karsilamasi icin botunuzun kanallarda bulunmasi sarttir.