ip Yasaklama
Merhaba Arkadaslar Cr.uyumlu Bir Kod a ihtiyacim Var Arama Yaptiklarimda Pek Bir Netice Alamadim istegim Söyle Bisi
!ekleProxy Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dedigimde mIRC Koruma Botum
Proxy Listesine ip Numarasi Eklendi Ve Bütun Global Kanallardan Atildi.Bu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Akille Alindi Mesaji Versin vs.vs.
!cikarProxy ident Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dedigimde Proxy Listesinden Cikarildi vs.vs.
Ve Akill Listesine Eklenen Butun Yasakli Ipleri mircin remote yada alias ta bir yerde Akill ip Listesi Olustursun Koruma miRC Botu
ve
diyelim.Servera Rehash cekildi Butun yasakli ipler Serbest Birakildi.Tekrardan bu Koruma Botuna Aldigimiz
ip Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kanala Giris Yapinca
Koruma Botu Otomotik Zline Kline Akille Alsin vs.
Ve Girmis oldugu ipi Kanaldan atsin Giris yapamazsin ip Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ip numarasini Tasiyan user.
Koruma Botuna !ekleProxy Dedigimde Koruma Botunun Akill Listesine Eklendi #Yönetim Mesajina Bilgi Vermesini istiyorum. Simdiden Tesekürler... |