Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Aralık 2009, 15:09   #18
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bana servis adminliği verin. ;D

polemik oluşturmak gibi olmasında bu işi yapanlar anadan doğma admin mi ya da komutlar anne karnında zihinlerine işleniyor mu hard disc misali felan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) neden hep komut bilgisi olmayan admin olamaz o olamaz bu olamaz şu olamaz diye bir olamazcılığın içinde tutuluyor anlamış değilim.bende saf bir userdim akşamları arkadaşla koşa koşa chat yapmaya giderdik safız ya bir başka alem gibi gelirdi.8 saat bir kızı beklediğimi bilirim. sonra vop aop sop helper IRCop Services Adminde bıraktık. yani eğer insan istiyorsa yapar.bu şekilde ben adminm olmak istiyorum diyen herkesi admin yazın da demek istemiyorum ama sırf geyik için adamla dalga geçmek için yapmayın bence hiç insancıl değil. Evet log da komik olan yerler var gülmedim değil ama insanın bu tür eksikliklerinden faydalanıp bir şeyler elde etmek zannımca iyi bir davranış değil. en azından bilader gel 2 hafta 3 hafta takıl bir bakalım muhabbetin nasıl felan filan diye adamı bağlarsın. yukarıda ybncda dediği gibi bir nick bir insan bu şekilde büyür gidersin.bilmem haksız mıyım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver