30 Aralık 2009, 00:14
|
#16 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Kizlar Ne isterkiiiii
| WeiLSiDe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Biraz saçma bi konu olcak biliyorum ama idare edin artık. Başımda bi olay var nabcam çözemedim.
Şimdi bi kız arkadaşınız var diyelim:
1. Cok seversiniz sevginizden bıkar...
2. Sevdinizi belli etmezsiniz başınızın etini yer "Sen beni sevmiyosun, kesin başkası var hayatında vs.
3. Siz aslında sevmiyosunuzdur ama o sizi seviyodur ve bırakmak istemez.
Asıl soruya gelirsek
Bi Kıza Nasıl Davranılır?
a- aptal aşık modu
b- umursamaz mod
c- kullan at şekli (Bunu tasvip etmiyorum)
| Pek Aşk Yaşamayan , Ama Aşkı iyi Bildiğim İçin , Kendi Düşüncemi Söylemek İstiyorum Sayın , Kardeşim. Bir Kıza Nasıl Davranılır ? A , B , C ; Verdiğin Şıkların Hepside Baştan Başa Yanlıştır. A ) Aptal Aşık Modu olursan - Bence Kendini Kandırmış olursun. B ) Umursamaz Modu olursan - Bir Amaç İçerisinde olursun , Sonu Belki Kaçan Kovalanır , Misaline Döner. C ) Kullan At Şekli , Bende Hiç Önermem , Bu Tarz Erkeklerde Var. Ne Yapman Lazım , Nasıl Davranman Lazım ? Kendin olacaksın , Az Konuşacaksın Öz Konuşacaksın , Saygını Eksik Etmiyeceksin , Ağzını Bozmayacaksın , Dürüst olacaksın , Yalan Söylemiyeceksin , Fazla Yüz Vermiyeceksin , Herşeyi Üstelemiceksin , Alıngan Olmayacaksın , Söz Dinleyeceksin , Erkek Benim KraL Benim Demiceksin , Sen Neysen Karşındakinide öyle Göreceksin. Benim Öz Düşüncem Bu Yönde , Bir Kıza Nasıl Davranılır. Ama Bir Gerçek Var Bunları Yapsanda Bazen Yaranamıyorsun , Oda Farklı Konu. Anlamadığım Bir Nokta , ilgi verirsin Umursamaz. ilgi vermezsin Neden vermiyorsun Der. Bir Kızı Elde Etmek İstiyorsan İse ( Herkez Değildir Belki ) 1 ) Tipin Olacak. 2 ) Paran olacak. 3 ) Kariyerin olacak. Bu Devirde Pek Insanlık , Yaramıyor çünkü. Bir Söz Daha Var Ama , Bu Ortamda Söyleyemem.. Ayıp Bir Terim Vardır Genelde Çok Anlamlıdır. |
| |