|
Sw33t Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
BuCaLI Benmi yol gösterdim kardeş, konuyu durup dururken ben post attım yani :S Neyse suçlu biz olalım... (Ama bu işten ahını alacagınız insanları düşünerek durduk yere post atın derim en azından çözüm bulunana kadar gereksiz bir konu... Madem öyle konuyla alakalı tüm postları silin... Yoksa yol degil otoban çekerler buraya söyleyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben iyi niyetlice yazdım neyin ne oldugunu) ----------
Bu arada forumun admini bu yararından çok zarar amaçlı programın paylaşılmasından bahsediyor :S Bu bir insiyatif meselesi ise ben de paylaşabilirim öyleyse ama bu konunun daha dogrusu bu probleme bir çare bulunana kadar böyle birşey yapmam çünki egoist bir insan değilim herkezin emek verdiği bir sunucu var sonuçta... Bence konuyu silin...
|
Sorun gene benden kaynaklandı..
Ben sadece çözülebileceğini, ne zamandır yazmak istediğim, ama zaman bulamadığım; ve zaman bulunca yazdığım bir program ile göstermek istedim.. (konunun yeri ve zamanı idi, açılan başlığa cevap verdim..)
ve "zaten program(lar)ı bilen biliyor" şu anki durum bu..
ek olarak anlatım konusuna bence hiç değinme Sw33t, anlatım yapınca programı vermiş kadar olursun..
bu sorunun, Standart olarak, şu anki protokol ve kullanılan yapıları düşünerek, çözülemeyeceğini düşünüyorum..
iyi Çalışmalar..