Cevap: Karargahta 3. arama
Sistematik bir şekilde ülkenin stratejik noktaları özelleştirilerek yabancılara devredildi. Şimdide aynı zihniyet Türk Milletinin göz bebeği TSK'yı yıpratma harekatının bir başka perdesini izlemekteyiz. Sizlere bir parça Özel Harekattan bahsetmek istiyorum. Hepimizin az çok bildiği üzere Bordo Bereliler birer ölüm makinasıdır. 200 metreden silah arkadaşının tuttuğu hedefi nokta atışı ile vuracak kadar iyi eğitim almış bu subaylar bugün Arınç efendiyi öldürme çalışması yaptığı ileri sürülmektedir. İsmini vermek istemediğim bir kardeşimle yaklaşık 2 akşam önce yaptığım konuşmada o kardeşim şunları anlattı; "Kulelide eğitim alırken arada bir özel kuvvetler gelirdi, ben keskin nişancı olarak eğitim alıyordum. Birgün bunlardan biri bir silah çıkarttı 2 metre uzunluğunda bu silah 3 metre menzilli bir kanastı ve mermisi yaklaşık 30 cm çapındaydı. Ona sorduğumda kaç metreye nokta atışı yaptığını 2 km'den sineği vurabileceğini ifade etti." Şimdi sizlere sorarım mayıs ayından bu yana Arınç'ı takip eden bu insanlar onu öldürmek isteselerdi şu ana kadar öldüremezler miydi ?
Arınç efendi öncelikle bazı kuvvet komutanlarının gece yarılarında evinde ne aradığını açıklaması daha münasip olur bence.. Taktir sizlerin arkadaşlar...
Saygılarımla. |