Su Düşü...
meleklerin sevgisiyle sevdim ben... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayat mıydı beni sevmeyen ben miydim yoksa hayatı sevmeyen…? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Acaba arkamda kalanlar düşünüyorlar mı benim düşündüklerimi? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yüzlerce kelimeye bedeldin sen! Sen benimdin!
Koca bir sevda içindeydim. Ve sonra... Anılar hayallerle karışıp kaldı aklımda. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gel rüzgarım!... Es!...Götür artık beni yüreğine!... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Beni öldür! Beni kurşunlara diz! Beni alıkoy mutluklardan! Kendini okşa karalarınla! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Uçurumun kenarında hayata inat gülebilen bir su düşüyüm ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yüzümden/yüreğimden kahırlara veremem.
Öyle bilmediğim renklere kolay kolay sinemem ben! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bitişim…kaybedişim değildi her bitişim bir başlangıçların sebebiydi... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yüreğim sende tutsak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yerine kimseyi koyamam ki
ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim kadar sevmedim ki sen bana aşk dedin bizi kirletemem ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Korkum ecel değil ecelden sonrası
Korkum ölüm değil ölümden sonrası
Korkum sen değil zalim senden sonrası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Anladım artık…!
benim sevmelerim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öğrendim büyürken... Sonlar acı olur kimilerine… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gidenlere tanık oldum da
Bir ben ögrenemedim gitmeyi... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ ...yoruldum patron! " |