16 Şubat 2006, 15:52
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| GüzeL şiirLer ..Okuyun!
Aç GönLünü
AÇ GÖNLÜNÜ BİR ÇİÇEK DOKUN DOKUNDURACAĞIM BAKARSIN KOKLARIM GEÇTİĞİN YERLERDEKİ GÜLLERİ
KARI DELİP ÇIKAN ÇİÇEKLER SADECE BEYAZDIRLAR
VE UZUN ÖMÜRLÜ OLMAZLAR
.... Ada içinde AdımLadım ..
ada içinde adımladın yaşamayı
ilk adımım sen
bir zamanlar üşüdüğüm denizde
diz boyu tanıdığım
martıların hüzünlü çığlıklarında koynumda serin sular üzerimde demirden bir yorgunluk taşıdığım
şimdiyse ellerin ısıtır
çocukluğumun düşlerini
kim bilir ansızın yakalıyıveririm sobelerim seni, filizlerim gövdemim sarmaşıklarını
zaten bıraktığım izleri bende unuttum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çabuktur, ulaşır yağız erkekler atlarında sürünen benim, sensiz duruşlarım
ve akşama göz kırpan ikindilerim
dayanılmaz bir hal alınca Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
daha ham, ama işlemeye devam etmeliyim şiirlerimi
yeniden yazmalıyım her şeyi
kim bilir genç bir kızın hislerini anlamak
ya da anlatmak yaşlıca dedelerin öpülesi ellerini söyleyebilmek tüm içtenliğimizle türkülerimizi sözgelimi Kütahya'nın pınarlarını
ya da Erzurum'da sarı gelinini
sahi sen sarımısın dercesine sarıyı övebilmeyi
unutmak solgunluğunu sevgilinin
beyaz gülleri taşımayı ve gözlerinin içine bakmayı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hey sen istanbulda bir kız varmış
adı nihalmış!
gördün mü ellerindeki nasırları
ne ki tuttuğu gülün yorgunluğudur
bir başka kokar toprak orda
sıcaktır gün
sıcaktır sevgin
söyleyebilmek tüm içtenliğimizle her şeyi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yok canım ne şairliği
ama şimdi düşün kim bilir ne güzeldir sevilmek birde düşün anlatılan bir öyküdür
olanca ağırlığıyla göz kapaklarımıza çöken efendim ne olacak ardıç depremler vurmaktaysa tam göğsümüzün orta yerinden
ve yıkılan yiten ocaklar varsa anadoluda ne demeli... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bir gün çam kozalarının düştüğünü görünce
düşen bir koza yüreğimde yuvalandı
örümcekvari bir kıvraklıkla tuttu avlarını odur budur çam kozalarının ipek kozalarından iyi olduğunu söylerim ama anlayana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
balıklar kayıp gider elimden
tut ki martılar yanı başında neye yarar ki açlık diz boyu ya sevda nerde
tut ki birine mahkumsun ya vurulmak yine bir başkasına
al başına püsküllü sevda
yoğur yüreğinde
bir geçit aç sonra ne bilim al başına hayallerini offf offff dersin dersin böyle gelip geçer gündelik telaşlarımız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
evet bir gün Kayseride kimselerin olmadığı bir yerde yokuşlarda bir türkü tutturdum
elimde on dörtlü silahım
mermilerim yamaçlarda yankılandı
kuzular kaçıştı çoban köpekleri uludu
ben senin asi sevgilin işte böyle
haykırdım
sedalarım yankılandı sen yoktun
meğerse ben kuşkularıma attım mermilerimi aç yüreğini, serin rüzgarlar soluklandırmalı ciğerlerimi
yoksa boğulurum...
sen siyah güzelim esmer tenlim Urfalım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bir gün demircide yüreğime su verdim biledim, sonra vur dedim usta vur ben bu köyleri tanımam
ferace giyen kadınları
Balıkesiri Sındırgıyı
Şuradaki yaşlı nenenin çığlığını tanırım onu çok duydum
hey gidi hey!
ben buralara gelmezdim usta gelmezdim ben yağız bir attım
şimdilerde eğerimi taşıyamam
ama karacatepeyi ben yaptım kalenin burcundaki bayrakta bendim vur yüreğim örselensin vur usta
.... Ah NasıL
ah nasıl dememeli
nasıllarını çözmeli, niyelerini çözmeli gül vermeli, dermeli
soru vermeli, gülümsemeli açıkça bilmeli, önermeli merhaba!
ne var ne yok
demeli... |
| |