ChanServ (:
[12:35] <KHaZa^DuM> S.a.
[12:35] <ChanServ> Aleyna ve A.Selam
[12:35] <KHaZa^DuM> ChanServ
[12:35] <KHaZa^DuM> Naber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[12:35] <ChanServ> iyidir Onur Senden nbr ?
[12:36] <KHaZa^DuM> Hamd olsun sağolasın.Nasıl gidiyor server işleri ?
[12:36] <ChanServ> Kesat bee güzel abim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gelen giden yok.Hıyarın birisi kurdu burayı ne domain var ne de başka bir şey (
[12:36] <KHaZa^DuM> Ayıp oluyor ama ChanServ.Burayı ben kurdum.
[12:36] <ChanServ> Biliyorum... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. onun için dedim zaten Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[12:36] <KHaZa^DuM> Ayıp ettin ama bak şimdi.
[12:37] Closing Link: ChanServ[**.***.***.**] ([**.***.***.**] Local kill by KHaZa^DuM Hıyar mı ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Statu de Yazan ;
* ChanServ * services@**.***.***.** :1 ChanServ Server'e giriş yaptı.
Firewall off
ident on
e-mail Onur@[**.***.***.**]
NickName ChanServ
Real Name * Skcem Seni Az kaldı
KHaZa^DuM*is a Network Administrator
ChanServ <**.***.***.**> *** You were forced to join #Servis
[12:40] <ChanServ> Tabi Eline aldın Oper'i killersin demi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (
[12:40] <KHaZa^DuM> Sıkıysa Sen killlesene (:
[12:40] Closing Link: KHaZa^DuM[**.***.***.**] ([**.***.***.**] Local kill by ChanServ Server'i Ele geçirdim )
---------------Bağlantınız Koptu.---------------
[12:41] * Tekrar Bağlanılıyor **.***.***.** (6667)
Welcome to the Servis IRC Network kHz!PesimiSt@**.**.**.**
Your host is **.***.***.** , running version Unreal3.2.3
This server was created Cum Ara 16 2005 at 12:41:19 EET
**.***.***.** Unreal3.2.3 iowghraAsORTVSxNCWqBzvdHtGpmM lvhopsmntikrRcaqOALQbSeIKVfMCuzNTGjD
CMDS=KNOCK,MAP,DCCALLOW,USERIP SAFELIST HCN MAXCHANNELS=20 CHANLIMIT=#:20 MAXLIST=b:60,e:60,I:60 NICKLEN=30 CHANNELLEN=32 TOPICLEN=307 KICKLEN=307 AWAYLEN=307 MAXTARGETS=20 WALLCHOPS are supported by this server
WATCH=128 SILENCE=15 MODES=12 CHANTYPES=# PREFIX=(qaohv)~&@%+ CHANMODES=beI,kfL,lj,psmntirRcOAQKVGCuzNSMTGD NETWORK=**.**.**.** CASEMAPPING=ascii EXTBAN=~,cqnr ELIST=MNUCT STATUSMSG=~&@%+ EXCEPTS INVEX are supported by this server
There are 405 users and 3 invisible on 1 servers
3 operator(s) online
I have 1 clients and 1 servers
Current Local Users: 405 Max: 920
Current Global Users: 555 Max: 1000
Message of the Day, **.***.***.**
End of /MOTD command.
KHaZa^DuM <**.***.***.**> *** You were forced to join #Servis
[12:41] <ChanServ> Ne oldu Genç? dayanamadın birden ?
[12:41] <KHaZa^DuM> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nasıl yaptın lanben sana yapay zeka vermedim ki.Allah Allah
[12:42] <ChanServ> Lan g.t benimle uğraşılmaz bilmiyor musun a.k ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[12:42] <KHaZa^DuM> Neyse Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hadi By.İyi bak botlara ok ?
[12:42] <ChanServ> Atıcam Hepsini kanaldan Zuhauhz
[12:42] <KHaZa^DuM> Serverden killemede
[12:42] <ChanServ> Zhuauz tamam len korkma.Hadi By
-----------------------
Bazı yerleri editledim.mIRC'imi kapattım.o zaman aklıma /ircops felan da gelmedi ki ama serverde de kimse yoktu ve ayrıca ben ChanServ'e kill attım (: o da Bana attı (: Nasıl oldu anlayamadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu Hasan tarafından (15 Eylül 2006 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.
|