Yaşın Kaç
<GNeRaL> ulan yarın erken kalkıcam
<CuTevGRaNT> GNeRaL
<CuTevGRaNT> bende
<CuTevGRaNT> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<GNeRaL> salakmısın sen
<GNeRaL> niye hala nettesin
<GNeRaL> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<CuTevGRaNT> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D:
<fprot> nerdesin defem
<CuTevGRaNT> La neydim
<CuTevGRaNT> fprot
<CuTevGRaNT> GNeRaL
<GNeRaL> burdayim defem
<CuTevGRaNT> Sizin Yaşınız kaç
<GNeRaL> simdiki hali nasi ?
<GNeRaL> CuTevGRaNT 13 yasindayiz ikimizde
<GNeRaL> :P
<CuTevGRaNT> La
<CuTevGRaNT> harbi
<CuTevGRaNT> kaç
<CuTevGRaNT> ?
<GNeRaL> 12 miydi defem yoksa
<CuTevGRaNT> 12 Yi
<GNeRaL> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<CuTevGRaNT> kaça Katlıyoz
<CuTevGRaNT> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<fprot> ben 14 yaşındayım
<GNeRaL> ben 12 yaşındayım
<CuTevGRaNT> ya
<CuTevGRaNT> harbi
<CuTevGRaNT> diyom ya
<CuTevGRaNT> kaç yaşındasınız
<GNeRaL> 12 yi 3 e çarp 5 e böl %50 sini al 2 ye böl sonra karekökünü al sonra 2 ekle sonra 5 çıkart sonra 6 çarp sonra 10 a böl
<GNeRaL> o yaştayım
<CuTevGRaNT> oha
<CuTevGRaNT> Çüş
<CuTevGRaNT> ya Söylesene
<CuTevGRaNT> yatcam
<GNeRaL> yuh
<GNeRaL> sapık
<GNeRaL> gay harif
<GNeRaL> gay herif
<CuTevGRaNT> Çüş
<CuTevGRaNT> senle
<CuTevGRaNT> yatcam demedi
<CuTevGRaNT> yatcam demedim
<GNeRaL> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
<CuTevGRaNT> yatcam dedim
<GNeRaL> fprot alüüüüüü
<fprot> geldim
<CuTevGRaNT> Logladım
<CuTevGRaNT> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |