IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2017, 17:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
yengeç burcu nelerden hoşlanır




Yengeç burcu, güçlü hafızaları ve geçmişe olan bağlılıklarıyla tanınan bir burçtur. Duygularına önem vermediği zaman ya da duygularından kaçmak istediğinde aklını işine ya da okuluna vererek daha fazla başarı elde etmek için çabalayabilir. Bu yönüyle de karşıt burcu olan Oğlak burcunun gölge yönü özelliklerine benzeyebilir. Bir yengeç, hiçbir zaman direkt olamaz. Duygusal anlamda çalkantılı bir dönem geçirdiği zaman mantıksal hiçbir gerçek sonuç vermez. Yengeç, duyarlı yönüyle çevresindeki bütün insanların ruh durumunu kontrol altına almak ister. Sık değişen ruh hallerinden dolayı sadece kendisine iyi geldiğine inandığı ve kendisini rahatlatan insanların yanına kaçar.

yengeç burcu duygusal ve anaç ilişkiler kurar. Besleyici ve koruyup kollayıcı yönleri ön plandadır. Şefkat görmek ister ve kendisini güven içinde hissetmeyi sever. Cinselliğe duygusal bir şekilde yaklaşır. Kendisiyle ilgilenilmesi, birine ait olmayı ve sevdiği kişiyle ilgilenmeyi ister. Değer kavramı, anlık ruh haline göre değişkenlik gösterebilir. Savaşma tarzı, karşısındakini duygusal olarak suçlu hissettirerek alt etmek ve kırıldığını göstererek yapılan baskı şeklinde olabilir.

Yengeç burcu kimi zaman tarafsızlığını kaybederek gerçekleri kendi hislerine göre çarpıtabilir. Bilinçaltındaki anıları ve kişisel duyguları fikir ve düşünceler üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Düşünceleri, çevresindeki insanlardan etkilenebilir. Çevresinde olup bitenleri tamamen şahsi algılayabilir.

Yengeç burcu herhangi bir olay karşısında kabuğuna çekilir ve kendini savunmaya başlar. Verdiği tepkiler yavaş ve belirsiz olabilir. Sezgileri kuvvetli olduğu için karşısındaki kişilerin duygularını hissedebilir. Herhangi bir durum karşısında duygusal davranabilir. Ruh halleri sürekli dalgalı ve değişken olabilir. Bir Yengeç için hayatta en zor olan şey duygusal anlamda büyüyüp olgunlaşmak denebilir. Aynı zamanda karar vermek ve kabuğundan sıyrılarak hareket etmek çok uzun bir süreci kapsayabilir. Ailesinden kopması oldukça zor olabilir. Nerede ve nasıl olurlarsa olsunlar, büyüdükleri ev ve aileleri onlar için sonsuza dek değer taşır. Aile kavramı onlar için son derece önemlidir. Özellikle annelerine karşı son derece bağlı olabilirler. En yakınındaki kişilerin ihtiyaçlarını ve duygusal durumlarını analiz ederek onları dış etkenlere karşı korumaya çalışır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yengeç burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
nelerden Usandık ? »Dєηiz« Forum Oyunları 829 26 Mart 2024 02:35
Yengeç Burcu 2015 Haziran Ayı Burç Yorumu - Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Mayıs 2015 11:19
Yengeç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 10:20
Erkekler Kıskanılmaktan Hoşlanır mı ? Letisya Tartışma Platformu 1 18 Kasım 2013 17:40