IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Temmuz 2017, 18:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Birkaç gün ilişkilere dikkat!




Bugün itibari ile beş gün boyunca Venüs ile Satürn arasında sert bir görünüm oluşacak. Sevgi ve duygusal konularda limitler ortaya çıkabilir. İlişkilerde duygu olarak mesafe ve uzaklaşma meydana gelebilir. Estetik operasyon olmak için pek de uygun zamanlar değildir. Fiziksel olarak majör değişimler yaratmak için de uygun değildir.

Bugünlerde kendimizi değersiz hissedebilir veya birileri bizlere böyle hissettirebilirler. Buna mahal verecek ortamlardan kaçınmakta yarar vardır. Hoşlandığınız kimselere açılmak için pek uygun bir zaman değil reddedilebilirsiniz. Cinsel sorunlar meydana gelebilir. Sağlık olarak genital bölge, üreme organları mesane, böbrekler, boğaz, tiroid ile ilgili sorunlar meydana gelebilir. Dikkatli olunması ve rutin kontrollerin aksatılmaması gereklidir. Bu dönem partnerinizden, eşinizden gerekli ilgi, samimiyet ve sevgiyi almakta zorlanabilirsiniz. İlişkiniz veya evliliğiniz bugünlerde testten geçebilir.

Daha az sosyalleşebileceğimiz, yalnızlığı tercih edebileceğimiz bir süreçtir. Sosyal yaşamda, dostlarla ilişkilerde problemler meydana gelebilir, aralar açılabilir. Bu dönem arkadaşlarla iş girişimleri için pek uygun değildir. Özel ilişkilerde ayrılıklar gündeme gelebilir. İlişkileri zorlayabilecek ve diyalog kurma ihtiyacını artıracak bir transit etkisi var. İlişkilerde beklenmedik ilişki problemleri ve stresler ortaya çıkabilir. Çevrenizden soğuk, katı ve esnek olmayan tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Karamsar olabilir ve hayal gücünüzü kullanmadan katı gerçeklere saplanmış kalmış olabilirsiniz.

Bedenen de kendinizi çok rahat ve mutlu hissetmeyebilirsiniz. Kendinizde eksikler görebilir veya kendinizi eleştirebilirsiniz. İlişkiler de çıkarını düşünen, pragmatik veya ne verirsen karşılığında onu alırsın gibi bir tutum içerisinde olunabilir. Gelirleri artırmak için bir çaba içinde olabilirsiniz. Gerçekçi davranmak aşırı beklentilere girmemek ve abartılı isteklerden kaçınmak gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acı, astroloji, aşk, burÇ, gezegen, hareket, ilişkiler, satürn, sevgi, venüs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uluslararası ilişkilere Giriş Ders Notları - Ünite 4 YapraK AÖF ders notlari 0 21 Haziran 2012 10:59
Uluslararası ilişkilere Giriş Ders Notları - Ünite 5 YapraK AÖF ders notlari 0 21 Haziran 2012 10:58
SanaL ve iLişkiLere dair bir yazı pyracantha IF Ekstra 3 05 Haziran 2010 11:58