IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Temmuz 2017, 16:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendinize mutluluk hediye edin!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Albert Camus, “İnsanlar için en ideal düzen, onların mutlu olduğu düzendir.” diyor. Peki, biz kendimizi mutlu etmek neler yapıyoruz? Bir köşede oturup halimize acımak belki en kolay yoldur. Ama mutlu etmeye çalışmak ise gerçek bir hediyedir! En yakın arkadaşınız “Yüksek Topuklar” olarak, mutlu olmanın yollarını paylaşıyoruz.

Ilık bir duş alarak tazelenin!

Günün yorgunluğunu, negatif enerjileri üzerinizden atmak için ılık bir duş alın. Sevdiğiniz kokulardan oluşan bir duş jeli kullanın. Bu fikir basit görünebilir ama kesinlikle işe yarar! Suyun terapi gücünden mutlaka faydalanın!


Kendinize içecek hazırlayın!

Hindistan cevizli Türk kahvesi, karanfilli yeşil çay, portakallı beyaz çay… Hangisini seviyorsanız, kendinize bir içecek hazırlayın. Biz sıcak içeceklerden örnek verdik ama hava sıcaksa, buz gibi bir limonata da çok iyi bir fikir olabilir. Özellikle duştan sonra bitki çayı içmek daha sakin ve mutlu hissetmenize yardımcı olur.

En sevdiğiniz kıyafetleri giyin!

Kendimi mutlu etmek istiyorum diyorsanız; şık bir önerimiz var! Evin içindesiniz diye pijama veya taytla oturmak zorunda değilsiniz. Kendinizi mutlu etmenin en güzel yollarından biri, sevdiğiniz kıyafetlerden birini giyin. Başkasının ne düşündüğü hiç önemli değil; önemli olan sizin iyi hissedip mutlu olmanızdır. Haydi bir düşünün, dolaptaki en sevdiğiniz kıyafeti çıkarmanın zamanı gelmedi mi?



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Eski Türk filmleri izleyin!

Yeşilçam filmlerini seviyor musunuz? Kendinize bir şans verin! Aşkın en saf halini anlatan ve hep mutlu sonla biten eski Türk filmlerinden birini izleyin. Youtube’da birçok filmin restore edilmiş HD versiyonunu bulabilirsiniz. Hem İstanbul’un eski hallerini görmek hoş bir nostalji olabilir. Türkan Şoray’ın, Filiz Akın’ın o masum halleri ruhunuzu okşayacaktır.

Meleklerden sihirli sözler duyun!

Yüksek Topuklar’da melek kartları bölümünü biliyor musunuz? Doreen Virtue tarafından hazırlanan bu mesajlar, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı oluyor. Eğer, aklınıza takılan bir konu varsa onu meleklere danışın ve size yol göstermesine izin verin. Biz genelde meleklerin sihirli sözlerinden yararlanıyoruz; gerçekten çok iyi geliyor! Kendimi mutlu etmek istiyorum diyorsanız; hemen aşağıdaki görsele tıklayıp bir melek kartı seçin ve sevgi dolu sözleri duyun.


Biraz sessiz kalıp mutluluğu hissedin!

Cep telefonunu, televizyonu, bilgisayarı bir kenara bırakın. Sessizliğin keyfini çıkarın. Çok detaylı meditasyon yapmanıza gerek yok. Rahat bir yere uzanın ve sessiz kalın. Bırakın düşünceler aklınıza gelsin ve öylece su gibi akıp gitsin. Belki canınızı sıkan durumun kesin çözümünü, ruhunuzun derinliklerinden bulacaksınız…

Hareketli bir şarkı açıp dans edin!

Hareket etmek, mutluluk hormonlarının daha çok salgılanmasına yardımcı oluyor. Hareketli bir şarkı açıp evin içinde dans edin. Bir anda havanızı nasıl değiştirdiğine şaşıracaksınız. Şarkı önerisi ister misiniz? “How deep is your love?” iyi bir seçim olabilir.


([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
..Z~D~A)








__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kendinize mutluluk hediye edin!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeniden kendinize aşık edin! Amelia Ah Kadınlar 0 07 Mart 2014 18:51
Başkalarından Önce Kendinize Önderlik Edin Sue Kişisel Gelişim 0 17 Temmuz 2012 20:56
Kendinize Ölümsüz Bir Hediye Verin efLatun Ah Kadınlar 0 10 Mart 2012 15:42
Yılbaşında Sevdiklerinize Ses Kalitesi Hediye Edin System Cep Telefonlar 0 17 Kasım 2011 03:18